m@rgryt

m@rgryt

donderdag 4 februari 2010

Zeer geslaagd openingsfeest Lytse Bieb!

Woensdagmiddag 3 febr. zijn de Lytse Biebs feestelijk geopend. De opening werd centraal verricht in de Lytse Bieb in Nij Bethanie in Tzummarum. De wethouders van de gemeenten Het Bildt, Franekeradeel (nieuwssite franeker.streekmedia.nl) en Menaldumadeel waren hierbij aanwezig.
 De leerlingen van de scholen in de dorpen waar een Lytse Bieb staat, konden gedichten insturen. De schrijvers van deze gedichten woonden deze middag als VIP bij.
Ze werden, samen met de wethouder, opgehaald in een echte Limousine en werden over een rode loper binnengehaald. Ze kregen door Mirella Erich als prijs - natuurlijk - een mooi boek uitgereikt. Verder kregen alle bezoekers een leuk boekje met alle ingezonden gedichten. Ik denk dat we terug kunnen zien op een zeer geslaagde middag!
Foto 1. Wethouder Verdoner van Menaldumadeel liet iedereen haar gedichtje meelezenFoto 2. Wethouder Bonnema leest zijn eigen gedicht uit het gedichtenboekje voor.  Foto 3. Alle prijswinnaars met de wethouders.   Foto 4. Jifke Brolsma uit Tzummarum leest haar gedicht over lezende marsmannetjes.

Opening Lytse bieb
Kijk ook op de site van http://www.tzummarum-firdgum.nl/



Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....