m@rgryt

m@rgryt

zondag 28 februari 2010

Met succes gespeeld in Theater Odeon in Zwolle!!!

Gistermiddag zijn we om half 3 vertrokken naar Zwolle. Toen we daar aankwamen, had de bouwploeg van "Hald Moed" het decor etc. al klaargemaakt en zaten onze technici al met de technici van Odeon achter de knoppen. Eerst natuurlijk het hele theater even verkennen en de kleedkamers opzoeken. Om half 5 hebben we met z'n allen (ca. 40 man) achter de coulissen gegeten en daarna omkleden en naar de smink.

Jurjen (onze kreaze man, die zijn been brak na de eerste voorstelling) is mee in een rolstoel. Hij is er helemaal bij en geniet volop. Om 6 uur waren de eerste repetities. Geweldig om weer op zo'n groot podium te staan en in zo'n prachtig mooi theater. Vanachter het decor kunnen we, terwijl wij wachten tot we weer op moeten komen, meekijken op een monitor wat er op het podium gebeurd. Onze chauffeurs en aanhang zitten in de zaal op de eerste balconrij. Erg luxe! Er wordt gefilmd en er worden veel foto's gemaakt.
We spelen vanavond alweer voor de 5de keer voor de Fryske Krite van Swol.  Het is mijn derde keer.
Om 20.00 uur gaat het dan beginnen. Spannend. Het is geweldig goed gegaan en na afloop zijn wij en is de Fryske Krite erg tevreden. We krijgen allemaal een mooie roos en een drankje aangeboden. Nadat we ons hebben omgekleed en de vrachtwagen ingeladen is, drinken we met z'n allen en met de Fryske Krite bezoekers nog een borrel in de bar. Erg geslaagd en wat hebben we genoten.!! Over 14 dagen gaan we naar Weidum. Wat volgt daarna? Wie wil dat wij komen spelen kan zich melden bij de voorzitter broer.jorritsma@chello.nl. en wie weet komen wij ook bij u in de buurt!

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....