m@rgryt

m@rgryt

zaterdag 31 maart 2018

Nog meer leuke boeken voor groep 4

 Er is een nieuw sportveld aangelegd. Het zal met een speciale voetbalwedstrijd geopend worden. Maar Koen heeft last van zijn rug. Zal Koen weer op tijd in vorm zijn? AVI-M5. Vanaf ca. 8 jaar.








Nora is uitvinder. Ze krijgt een nieuwe buurjongen. Sep en Sep weet veel van de sterren. Waarom vindt hij de aarde stom? Nora helpt hem met zijn spreekbeurt...Kan Nora iets uitvinden om Sep te helpen? Vanaf ca. 7 jaar.







De ouders van Dex gaan naar de Himalaya om een yeti te vangen voor hun Mirakel Museum. Dex mag met zijn ouders mee naar Bhutan. Zij willen de laatste Yeti vangen. Omdat hij gevaarlijk is, mag Dex niet mee op jacht. Maar Dex loopt weg. Dan ziet hij een heel grote voetafdruk en nog een... en ontmoet een yeti. Is hij wel zo gevaarlijk als iedereen denkt? AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Er is werk aan de winkel voor het detectiveclubje H2O. Bij de haven van Terschelling is een auto opengebroken. Er is werk aan de winkel voor het detectiveclubje H2O. Superspannende serie van 3 boeken over detectiveclubje H2O. Deel 2 speelt zich af in Hindeloopen. Echte aanrader. Geschreven door Henk Hokke. AVI-M5. Vanaf ca. 8 jaar.
Reserveren?

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....