m@rgryt

m@rgryt

woensdag 30 augustus 2017

Bonbons voor een gebroken hart - Reina Crispijn


Vorig jaar had ik “Waar ben je?” van Reina Crispijn gelezen. Omdat ik dat een prachtig boek vond en Reina Crispijn vooral geprezen werd om haar debuut “Bonbons voor een gebroken hart” (2008), had ik dit boek voor mijn vakantie gereserveerd.
Inderdaad, een  heel romantisch verhaal. Dit keer niet over Parijs, maar over fotomodel Lottemarie Mazurel die een auto-ongeluk krijgt en daardoor niet meer als fotomodel kan werken. Door de gevolgen van het auto-ongeluk verlaat haar vriend haar. Dit doet Lottemarie erg veel verdriet. Na al deze ellende zet ze toch door en solliciteert op een vacature als lifestyle-coach.  De familie Jan van den Homburg, een eenvoudig gezin uit Amsterdam, heeft een loterij gewonnen en is verhuisd naar Laren in het Gooi. Om het gezin aan te laten passen aan de omgeving, wil Jan van de Homburg dat Lottemarie als lifestyle-coach  het gezin hierbij helpt.  Lottemarie heeft geen ervaring en denkt dat het erg moeilijk zal worden. Jan ziet het echter helemaal zitten. Met haar uitstraling en presentatie moet het haar lukken om Jan’s vrouw Lucie te helpen met het inrichten van hun huis. Ook zal Lottemarie Lucie de lifestyle van het Gooi bij moeten brengen en haar passend aan gaan kleden.  

Al snel komt ze erachter, dat het haar goed af gaat en dat ze er plezier in heeft. Ze is zo met deze baan bezig, dat ze bijna geen tijd meer heeft om aan haar ex-vriend en haar verloren carrière als fotomodel te denken.
Als ze op een koude ochtend met haar buurman in botsing komt, beginnen de verwikkelingen …  en komen de bonbons voorbij ;) (2017-V8)

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....