m@rgryt

m@rgryt

maandag 27 augustus 2018

Eilandliefde - Reina Crispijn

Superromantisch boek! Eilandliefde, heerlijk boek voor in de vakantie om bij weg te dromen.
Je gaat als het ware mee op vakantie naar het eiland Trellingerland.
Echter aanrader voor in je vakantietas!
 
Een heerlijk romantisch boek met toch wel wat spannende episodes! Eilandliefde gaat over de onzekere onderwijzeres Holly Sevenstern die schoon genoeg heeft van haar school in Amsterdam. Ze besluit te solliciteren op de vacature van privé-onderwijzeres op het eiland Trellingerland. Een eiland tussen Nederland en Denemarken. Ze wordt aangenomen en vertrekt naar het eiland.


Iedereen is blij met Holly! De twee kinderen, die door hun moeder totaal niet worden gewaardeerd, de kasteelheer zelf en ook de bewoners van het eiland. Dit verrast de onzekere Holly, want ze is toch zeker aan de stevige kant, waardoor veel mensen haar te dik vinden en vaak naar tegen haar doen. Ze wordt vriendin met kroegbaas Hetty en vindt een leuk huisje in Arhûs. Ze raakt al snel ingeburgerd. De kinderen zijn gek op haar en ze leert de kinderen veel leuke dingen. Ze maken veel plezier en je verwacht dat ze iets met de kasteelheer zal gaan krijgen, gezien zijn vrouw veel in Engeland is en totaal niet naar haar man en kinderen omkijkt. Holly voelt zich aangetrokken tot de kasteelheer. Echter dan leert ze de flamboyante Warner de kunstenaar van het eiland kennen, waarvoor zowel Hetty als het kasteelpersoneel haar heeft gewaarschuwd. Hij heeft een slechte reputatie wat vrouwen betreft, dus wil Holly vooral niet op zijn avances ingaan.


In het boek omschrijft Crispijn het eiland zo goed, dat je echt een vakantiegevoel krijgt. Je kunt niet stoppen met lezen, vooral omdat het verhaal steeds net even anders is als dat je verwacht had! Een echte aanrader dus! (2018 - 6 volw) 

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....