m@rgryt

m@rgryt

woensdag 8 juni 2016

Waar ben je? Reina Crispijn

Waar ben je? Een feelgoodroman die je meeneemt van het mondaine Parijs naar het Franse platteland en weer terug .....
Dit is de ondertitel op deze heerlijke roman van Reina Crispijn.
Het is de eerste keer dat ik een boek van deze auteur lees en het is waar ... het is een echte feelgoodroman. Even lekker wegdromen in Frankrijk, mijn favoriete vakantieland! Het is een gemakkelijk leesbaar boek. Je wilt vooral weten hoe het verder gaat, dus je verslind het boek in no time!

De jonge Nederlandse Florine Janson loopt stage in Parijs bij een modehuis. Ze heeft het er erg naar haar zin, maar raakt onbedoeld zwanger. Hierdoor mag ze niet meer stagelopen bij het modehuis.
Haar vriendin brengt de oplossing. Florine neemt de intrek in een klooster in Zuid-Frankrijk en wacht daar haar bevalling af.
Ondanks alles bevalt het haar in het klooster. Ze heeft goed contact met de zusters en de tuinman. Florine krijgt een tweeling die ze op aanraden van de zusters meteen afstaat ter adoptie.
Verderop in het boek is het tweeëntwintig jaar later. Abby is geadopteerd en wil graag weten wie haar biologische moeder is. Ze gaat op zoek en reist naar Frankrijk. Daar vindt ze het klooster waar zij en haar tweelingbroer werden geboren. Tevens treft ze daar een tuinman, die haar helpt om haar moeder te vinden.
Hoe het afloopt? Het boek heeft een verrassend einde..... Dat zou zonde zijn om te verklappen ;)

Uitgeverij Zomer & Keuning.

2016-8


Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....