m@rgryt

m@rgryt

donderdag 7 januari 2016

Nieuwe thriller van Pierre Lemaitre - Rosy

Van de beste Franse thrillerauteur van dit moment!
Pierre Lemaitre heeft weer een mooie nieuwe thriller genaamd Rosy, geschreven. De auteur is bekend van de Verhoeven trilogie. (deel 1 Irene, deel 2 Alex en deel 3 Camille). Dit is het 4de boek.

In deze thriller probeert commandant Camille Verhoeven te voorkomen dat er zeven bommen in Parijs afgaan. Een bomaanslag is reeds gepleegd in de Rue Joseph-Merlin in Parijs. Er vallen geen doden maar wel gewonden. De dader heeft het hele gebeuren gefilmd en geeft zichzelf na de aanslag aan bij de politie. Maar de dader heeft één eis! Is de 1 meter 45 grote commandant Camille slimmer dan de dader en weer even succesvol als altijd? Zijn verschijning dwingen nog altijd ieders respect af.
De dader is de eenzame Jean Garnier. Hij leeft samen met zijn moeder. Hij heeft zeven bommen over Parijs verspreid die binnen zeven dagen af zullen gaan. Verhoeven vraagt zich steeds af of dit een ware bedreiging voor de nationale veiligheid is of heeft hij hier te maken met iemand die teveel detectives heeft gekeken...

Het boek ziet er goed uit en heeft een handzaam formaat. Het extra leuke aan dit boek is, dat er achterin dit boek, het eerste hoofdstuk is afgedrukt van Lemaitre’s thriller Alex. Het boek heeft 185 pagina’s inclusief het hoofdstuk Alex. Dat boek wil je nu ook zeker lezen! Een echte aanrader dus ...

Ik heb Rosy in  twee dagen uitgelezen. Lekker leesbaar boek, dat je snel uit wilt lezen. Dat kon mooi, omdat het weer code rood aangaf en je geadviseerd werd om thuis te blijven ;)

2016-1

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....