m@rgryt

m@rgryt

zaterdag 20 oktober 2018


Een zomer in Venetië – Nicky Pellegrino

Voor wie van de boeken van Nicky Pellegrino houdt, is dit een echte aanrader. Wat een heerlijk boek om je vakantie in Venetië weer even boven te laten komen. Of om heerlijk bij weg te dromen.
Nicky Pellegrino weet als Engelse met Italiaanse roots je heerlijk mee te nemen naar Italië. Ieder boek is weer een heerlijkheid. Zo ook het verhaal van Addolorata Martinelli die het restaurant Little Italy van haar vader heeft overgenomen. Nadat er een hele slechte recensie over haar restaurant is verschenen, met daarbij het feit, dat het huwelijk tussen haar en Eden niet zo is als ze had verwacht, gaat Dolly op zoek naar haar innerlijke geluk. Daarbij heeft Eden aangegeven dat hij niet meer met haar verder wil. Deze zomer wil ze gaan ontdekken, wat ze nu eigenlijk wil.
Ze gaat op reis naar Venetië. Haar dochtertje en Eden blijven in Engeland. Dolly maakt voor zichzelf een gelukslijst waarop ze 10 geluksmomenten wil verzamelen. Ze ontmoet hele interessante mensen in Venetië. Zoals  de oude mevrouw Coco, waarvan ze een appartement huurt en die haar vriendin wordt. Door Coco komt ze tot het tangodansen, gaat ze weer heerlijk koken en geniet ze weer van het leven.
Ze maakt vrienden in Venetië en kookt elke dag voor een eenzame vriendin van Coco. Zo bouwt ze een nieuw bestaan op in het prachtige Venetië. Maar haar dochter en man mist ze toch en daarom besluit ze, ondanks al dat mooie, terug te gaan naar Londen. Maar of dit voorgoed is ….? (volw. 9-2018)

Geen opmerkingen:

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation

Het laatste nieuws van de Johan Cruyff Foundation
en word donateur .....

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?

Wat maakt de Johan Cruyff Foundation allemaal mogelijk?
een aangepaste racefiets ....